Thuis in

Werken

Dé specialist in Noord-Holland op het gebied van wonen, werken en financieren. Als het gaat om werken, zijn wij er voor jou. Of je nu op zoek bent naar het perfecte kantoor, hulp nodig hebt bij het verhuren van je bedrijfspand of advies zoekt over investeringen in commercieel vastgoed, wij staan voor je klaar.

Over Teer Werken

Als ervaren makelaardij in zakelijk vastgoed begrijpen wij de Noord-Hollandse markt als geen ander. Met meer dan 150 jaar ervaring hebben wij diepgaande kennis opgebouwd die wij graag met je delen. Bij Teer begrijpen we dat het vinden van het juiste zakelijke pand cruciaal is voor het succes van jouw onderneming. Daarom begeleiden we je van begin tot eind en nemen we alle zorgen uit handen.

Werken

8,5

Gemiddelde beoordeling

0

Transacties dit jaar

0

Jaar ervaring

Beoordelingen

Klanten geven ons een 8,5 op basis van 5 beoordelingen

“Buitengewoon vriendelijke makelaar Kennis van zaken ,regelt alles van begin tot de verhuur Volgende x weer”

- Dhr. Casu

“Heel erg bedankt voor jullie werk en goede zorg en prettige samenwerking. Wij zijn erg tevreden, zeer professioneel en deskundig, wij hebben goede ervaringen opgedaan. En zeker betrouwbaar. Wij raden iedereen deze makelaar aan!”

- Een funda gebruiker

“De mensen van Teer makelaars hadden in no-time een aantal kandidaten voor ons. Vervolgens is dit adequaat en efficient afgehandeld. Ben zeer tevreden over de gevolgde strakke aanpak en de lokale marktkennis.”

- Een funda gebruiker