Geesterweg 2c

UITGEEST

verkocht

verkocht

woonhuis twee onder een kapwoning
Bouwjaar 2023
Woonoppervlakte 262 m²
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Waar een stolpboerderij vroeger onderdak bood aan vee, hooi, werktuigen en het boeren gezin, is nu al die ruimte beschikbaar voor twee gezinnen. Twee huishoudens krijgen straks, onder dat karakteristieke piramidevormige dak, de tijd van hun leven. Want wat een locatie, wat een leefruimte en wat een sfeer!

Het totale vloeroppervlak van deze stolp (bnr. 11) is circa 310 m². Vanaf de voorgevel tot achter aan toe gesplitst, waardoor links en rechts twee gespiegelde woningen ontstaan. Elk ruim bemeten met een woonoppervlak van 262 m². dat is riant hoor! De woning beschikt bovendien over een flinke tuin met een perceel oppervlak van ca 513 m² die uitkijkt op de Limmerkoog.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en maar liefst twee badkamers, waarvan er een alleen via de ouderslaapkamer bereikbaar is. Een fijne extra luxe.

Net als de twee andere woongebouwen van dit project, wordt deze stolp opgetrokken uit genuanceerde grijsbeige bakstenen, reeds vergrijsd Douglas hout en duurzame hardhouten meranti/mahonie kozijnen en voordeuren. Die mix van materialen geeft de stolp een onnadrukkelijke, aardse uitstraling die perfect harmonieert met het omliggende landschap.

Ook de stolp is gasloos, voorzien van indak zonnepanelen, een warmtepomp, een warmteterugwin-installatie en de beste isolatiematerialen. Uitermate duurzaam dus.

Nieuwbouwproject 't Geesterhoeve
’t Geesterhoeve brengt historie tot leven. Zelden is een nieuwbouwproject zo subtiel aangepast aan de omgeving. Dit deel van Uitgeest, middenin in het Oer-IJgebied met historische kreken- en sloten en eeuwenoude kavelpatronen, krijgt met het nieuwe plan ‘ t Geesterhoeve zijn oorspronkelijke landelijke uitstraling terug. En hoe!

Je waant je hier echt uitverkoren met de molen De Dog in de directe nabijheid, maar je zit ook zo in de fraaie Castricummerpolder, verschillende weidevogelgebieden en eendenkooi Van der Eng. De weidsheid, al het
groen, de stoere bouw, het knusse, deels nog authentieke dorp Uitgeest, vaar- en zwemwater om de hoek en in een handomdraai op de snelweg richting Alkmaar, Haarlem of Amsterdam, het draagt allemaal volop bij aan het woonplezier.

Polders en weilanden rondom en even verderop het Uitgeester- en Alkmaardermeer met de gezellige haven plus een paar goede restaurants met mooie terrassen. Via de open Castricummerpolder fiets je bovendien binnen mum van tijd richting de duinen en het Bakkumerstrand. Uitgeest is niet voor niets het pareltje van de IJmond. De uitermate duurzame, gasloze woningen die hier aan de Geesterweg worden gerealiseerd, zijn al net zo waardevol.

Interesse in deze woning? Neem contact op met de verkopend makelaar!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
twee onder een kapwoning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
tv kabel, dakraam, zonnepanelen, balansventilatie
Isolatie
volledig geisoleerd
Energie
Energielabel
A+++
Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
262 m²
Perceeloppervlakte
441 m²
Inhoud
948 m³
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Buitenruimte
Ligging
vrij uitzicht, landelijk gelegen
Tuin
tuin rondom
Garage / Schuur / Berging
Garage
parkeerplaats
Parkeergelegenheid
openbaar parkeren, op eigen terrein
Lees meer

Locatie

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Nathalie Louter

Nathalie Louter

Beverwijk

Register Makelaar en Taxateur (RMT)

Kan ik dit huis betalen?

Vraag een bezichtiging aan