Kramersweg 9 (bnr 35)

CASTRICUM

€ 491.250,- v.o.n.

onbekend

Omschrijving

Een riante kavel van 437 vierkante meter gelegen in deelgebied Spoorzone. Deze kavel biedt de mogelijkheid om gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Op kavel nummer 35, later bekend als Kramersweg nummer 9 krijg je de kans om een woning te realiseren met een bouwvlak van 90 vierkante meter. Na de bouwvak is er gestart met de sloop van het gebouw waar voormalig Kaptein in zat, het landschap wordt aangepast waarbij er privacy gecreëerd wordt doormiddel van taluds. Samen met Kramersweg 7 is dit een unieke kans voor familie of vrienden om samen een geweldige 2-onder-1-kapwoning te bouwen.

Zanderij-Zuid is opgedeeld in drie deelgebieden met ieder hun eigen sfeer en karakter. In dit deelgebied wordt elke woning een meesterwerk, met metselwerk dat speelt met patronen en formaten. Natuursteen en beton voegen duurzaamheid toe aan de mix. Antraciet en aardse tinten verankeren de harmonie met de omgeving. Elk huis wordt een architecturaal juweel, naadloos verweven met het landschap. Individualiteit viert hoogtij, met een gevarieerd ontwerp voor elke structuur. Binnen onthult de plattegrond een heldere visie, ruimte voor jouw ideeën en comfort. Een kans om een woning te creëren dat zo uniek is als jij.

DE LOCATIE
Castricum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Er zijn verschillende archeologische vondsten gedaan in de omgeving van Castricum, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een uitgestrekt duingebied en breed strand met diverse strandtenten maar Castricum heeft ook een levendig centrum met verschillende winkels, restaurants en cafés. In de zomer is er een markt op het dorpsplein en worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis, de Traditionele Groenbeurs bij Tuin van Kapitein Rommel en het Uit je Bak festival. Al met al is Castricum een mooie plek om te wonen. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendig centrum en bovenal een prachtige natuurlijke omgeving.

PROCEDURE
Alle documenten over de kavels zijn te downloaden via de Teer website. Bij interesse nodigen wij je graag uit op kantoor voor een gesprek om alle informatie met je door te nemen. Naar verwachting zal de verkregen kavel in het derde kwartaal van 2024 bouwrijp zijn, zodat je kan starten met de bouwwerkzaamheden.

KOSTEN
Een indicatie van de bouwkosten is op te vragen bij de makelaar. Bij een financiering van alleen een kavel komt iets meer kijken. Een geldverstrekker kijkt naar het totaalplaatje, dus inclusief de kosten van de te bouwen woning. Omdat wij vrijwel met elke geldverstrekker een samenwerking hebben, kunnen wij u volledig ontzorgen in het financieringstraject. Maak daarom snel een afspraak zodat wij voor u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 491.250,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond
Energie
Oppervlakten en inhoud
Indeling
Buitenruimte
Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Garage / Schuur / Berging
Garage
geen garage
Lees meer

Locatie

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Sofie Kochx

Sofie Kochx

Nieuwbouw

Nieuwbouwspecialist

Kan ik dit huis betalen?

Vraag een bezichtiging aan