Slingerpad 16 (bwnr 30)

CASTRICUM

verkocht onder voorbehoud

€ 578.600,- v.o.n.

onbekend

Omschrijving

Een riante kavel van 441 vierkante meter gelegen in deelgebied Hoogduin. Deze kavel biedt de mogelijkheid om een vrijstaande villa te realiseren. Op kavel nummer 30, later bekend als Slingerpad 16 krijg je de kans om een woning te realiseren met een bouwvlak van 106 vierkante meter. Na de bouwvak is er gestart met de sloop van het gebouw waar voormalig Kaptein in zat, het landschap wordt aangepast waarbij er privacy gecreëerd wordt doormiddel van taluds.

Zanderij-Zuid is opgedeeld in drie deelgebieden met ieder hun eigen sfeer en karakter. In dit deelgebied is elk detail is doordacht: van de keramische pannen op de hellende daken tot de gevels die een harmonieus samenspel zijn van metselwerk, hout en leien. De kleuren weerspiegelen het serene duinlandschap, met lichte tinten van bruin, beige en zand. Architectuur wordt één met de omgeving, met een subtiele vormgeving die het landschap verrijkt. Aanbouwen en dakkapellen versmelten naadloos met het geheel van de woning en balans definieert de gevelopbouw en bouwmassa. Buiten leeft de esthetiek voort op het terras, waar houten vlonders het kleurenpalet van de woning verlengen. Hier begint jouw unieke reis naar een harmonieuze levensstijl.

DE LOCATIE
Castricum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Er zijn verschillende archeologische vondsten gedaan in de omgeving van Castricum, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een uitgestrekt duingebied en breed strand met diverse strandtenten maar Castricum heeft ook een levendig centrum met verschillende winkels, restaurants en cafés. In de zomer is er een markt op het dorpsplein en worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis, de Traditionele Groenbeurs bij Tuin van Kapitein Rommel en het Uit je Bak festival. Al met al is Castricum een mooie plek om te wonen. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendig centrum en bovenal een prachtige natuurlijke omgeving.

PROCEDURE
Alle documenten over de kavels zijn te downloaden via de Teer website. Bij interesse nodigen wij je graag uit op kantoor voor een gesprek om alle informatie met je door te nemen. Naar verwachting zal de verkregen kavel in het derde kwartaal van 2024 bouwrijp zijn, zodat je kan starten met de bouwwerkzaamheden.

KOSTEN
Een indicatie van de bouwkosten is op te vragen bij de makelaar. Bij een financiering van alleen een kavel komt iets meer kijken. Een geldverstrekker kijkt naar het totaalplaatje, dus inclusief de kosten van de te bouwen woning. Omdat wij vrijwel met elke geldverstrekker een samenwerking hebben, kunnen wij u volledig ontzorgen in het financieringstraject. Maak daarom snel een afspraak zodat wij voor u kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Koopsom
€ 578.600,- v.o.n.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond
Energie
Oppervlakten en inhoud
Indeling
Buitenruimte
Ligging
aan bosrand, aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Garage / Schuur / Berging
Garage
geen garage
Lees meer

Locatie

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Sofie Kochx

Sofie Kochx

Nieuwbouw

Nieuwbouwspecialist

Kan ik dit huis betalen?

Vraag een bezichtiging aan