Teer Beverwijk is verhuisd!

Deze week hebben Rob en Sylvana ons nieuwe kantoor in Beverwijk feestelijk geopend. We zitten nog steeds centraal aan de Breestraat in Beverwijk, maar nu twee deuren verder, namelijk op nummer 99. Ook hier staan wij uiteraard weer klaar om onze klanten te helpen met onze dienstverlening.

 

Voor veel mensen was het oude pand aan de Breestraat 95, dankzij de statige en karakteristieke trapgevel een herkenbare locatie. Vanuit deze locatie hebben wij vele jaren, sinds 1886 (!!), klaar gestaan voor onze klanten uit Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen en omgeving, Door groei van ons team en wenselijke aanpassingen aan de huidige tijd op heb gebied van energiezuinigheid en comfort, was het tijd voor een nieuwe stap. Gelukkig blijven we in de vertrouwde buurt!

 

Kom jij binnenkort ook ons nieuwe kantoor bewonderen? We laten het met trots zien. De koffie staat klaar op de Breestraat 99 te Beverwijk.

 

Om onze verhuizing samen met onze klanten te vieren, hebben een leuke actie bedacht. Klanten die dit jaar in de maanden juli, augustus of september hun huis via onze vestiging in Beverwijk verkopen of aankopen, bieden wij één dag een verhuiswagen aan. Wij hebben deze namelijk zelf niet nodig gehad! Vraag ons naar de voorwaarden.

Naam

Geschreven door

Sylvana Schellevis

NVM Makelaar

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht