Teer succesverhaal Froods by Rutger

Teer succesverhaal Froods by Rutger

Wie over een van de weekmarkten in Alkmaar, Limmen of Schagen slentert, kan de groente- en fruitkramen van Froods by Rutger bijna niet missen. Dit goedlopende regionale bedrijf, gevestigd in Heiloo, verkoopt op 9 standplaatsen superverse waar van hoge kwaliteit en heeft daarmee een groot en trouw klantenbestand opgebouwd. Froods-fans dus eigenlijk! In de zomer van 2021 moest eigenaar Rutger Horring vrij plotseling op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Het Teer succesverhaal Froods by Rutger gaat over de samenwerking van verschillende partijen bij de aankoop en financiering van Rutger en Anita hun woning en het nieuwe bedrijfspand!

Hypotheek en woning

Kort geleden heeft Rutger samen met zijn vriendin en zakelijk partner Anita Minkema een nieuwe woning aangekocht via Teer Makelaars Castricum en gefinancierd via Bert Llama van Teer Hypotheken.
 

Vraag

Blij met dat resultaat klopte Rutger opnieuw aan bij Teer, en kwam ditmaal terecht bij bedrijfsmakelaar Wilco Nieboer. Was het eigenlijk wel mogelijk om ook nog een zakelijk pand te kopen?
 

Bedrijfsfinanciering en bedrijfspand

Voor het antwoord op die vraag verwees Bert hem naar Bas Bourgonje, adviseur bedrijfsfinancieringen bij de Prisma Advies Groep. Na een financiële analyse van de onderneming kon Bas hem op dit punt geruststellen.
 
Wilco zocht voor Rutger belangrijke gegevens uit, zoals een waarde-indicatie van het gebouw. Hiervoor deed hij onderzoek naar goede referentiepanden, zowel in de omgeving als in vergelijkbare gemeenten. Op basis daarvan kon hij vaststellen wat een reële aankoopprijs zou zijn, ook rekening houdend met de krappe markt voor bedrijfsonroerendgoed. Dit leidde tot een deal met de eigenaar van het pand. 
 

Snijkeuken voor Froods

Behalve dat Froods nu over meer opslagruimte beschikt, kunnen Rutger en Anita hun plannen gaan uitvoeren en de activiteiten van Froods uitbouwen: “We hebben een complete snijkeuken ingebouwd, zodat we ook groentemixen, salades en maaltijden kunnen leveren. Zo kunnen we nog beter inspelen op alle wensen van klanten en bedrijven.”
 

Rutger over de samenwerking

Over de advisering van Wilco Nieboer en Bas Bourgonje is Rutger zeer te spreken. “Ze hebben het allebei goed voor me geregeld. Zo’n traject moet je echt niet doen zonder specialisten! een echt Teer succesverhaal voor Froods by Rutger!”
 

Succes

Wij willen via deze weg Rutger en Anita bedanken voor de prachtige opdrachten en samenwerking. Wij wensen jullie beide heel veel geluk en succes in hun prachtige woning en nieuwe bedrijfspand!
 
 
 
Ben jij ook op zoek naar een woning? Neem dan contact op met Teer Wonen
 
Heb jij hypotheekadvies nodig? Neem dan contact op met Teer Hypotheken 
 
Heb jij vragen over Teer Bedrijven? Neem dan contact met ons op.
Naam

Geschreven door

Kim de Vries

Vastgoedadviseur bedrijfsmakelaardij

Neem contact op
Terug naar overzicht

Neem contact op

Laat je gegevens achter in ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bericht