Breestraat 101

BEVERWIJK

€ 700,- p/m

Type kantoorruimte
Bouwjaar 1750
Oppervlakte 47 m²

Omschrijving

TE HUUR
Herenhuis, patriciërswoning, koopmanshuis en oude pastorie. Het zijn enkele benamingen voor het monumentaal pand op de hoek van de Breestraat en de Bloksteeg. De voormalige pastorie aan de Breestraat 101 in Beverwijk is volledig gerenoveerd. Dit 18-de eeuwse koopmanshuis bevat 15 kantoorvertrekken en prachtige algemene ruimtes. Allen afgewerkt met marmeren vloeren, monumentale ornamenten en museale schilderingen.

OBJECT
Het aan te bieden object betreft:
Ca. 47,40 m2 (BVO Incl. algemene ruimte) kantoorruimte. Deze kamer ligt op de begane grond en heeft uitzicht op de prachtige tuin van de Pastorie/kerk.

VOORZIENINGEN
- Cv-installatie;
- Pantry
- Toiletgroepen
- Alarmsysteem
- Gezamenlijke entree
- Gezamenlijke tuin

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het hartje centrum van Beverwijk op de Breestraat. Een prachtig woon-/werkgebied naast het Begijnenhof met zowel het Marlo terrein op korte afstand. Tevens zijn er tal van winkels in de omgeving, zoals H&M, Douglas, Hema en verschillende lunchgelegenheden. Zeer goede bereikbaarheid door de gunstig ligging bij de op- en afritten van de A9 en A22 en de N203 (richting Zaandam). Het NS-station is op loopafstand bereikbaar met de bushalte ook naast de deur.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid (deels betaald) in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 700,- per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten € 129,38 exclusief BTW per maand.

OPLEVERING
In huidige staat. In overleg.

AANVAARDING
in overleg.

KADASTER
Gemeente Beverwijk
Sectie A
Nummer 11728 (ged.)

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening en kantoor wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting, voorschotservicekosten, te vermeerderen met BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Voor meer informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak, neemt u dan contact met ons op via 0251-212102. We staan voor u klaar!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs
€ 700,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1750
Kantoorruimte
Oppervlakte
47 m²
In units vanaf
47 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Buitenruimte
Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Parkeergelegenheid
Faciliteiten
Voldoende parkeermogelijkheden op openbaar terrein (parkeervergunning mogelijk).
Lees meer

Locatie

Meer weten?

We helpen je graag verder!

Kim de Vries

Kim de Vries

BOG

Vastgoedadviseur bedrijfsmakelaardij

Vraag een bezichtiging aan